Konstrukcija objekta, termo i zvučna izolacija 

Objekat će biti građen sistemom skeletne gradnje upotrebom savremenih oplata renomiranog proizvođača "PERI". Međuspratna stropna konstrukcija je od armirano-betonske pune ploče na koju se postavlja izolacija od kamene vune debljine 5cm. Na ovaj način se postiže visok stepen zvučne izolacije.

Temeljna ploča objekta će biti na šipovima, koji omogućavaju da objekat gotovo nema sleganja što je izuzetno važno zbog mikropukotina koje mogu da se pojave nakon završetka izgradnje objekta,

Krovna ploča je armirano-betonska na koju se postavlja termoizolacija od 25cm. Objekat će imati ravan krov.

Fasadni zid će se raditi od Thermoblocka debljine. Pregradni zidovi će biti od cigle što povećava zvučnu izolaciju unutar stana. Zidovi između stanova i prema hodniku zgrade su debljine 25cm obostrano malterisani. Korišćenje cigle u gradnji kao prirodnog materijala, u kombinaciji sa prirodnim malterima, obezbeđuje povoljnu mikro klimu i ugodan osećaj za boravak u stanu.

Hidroizolacija krova 

Za hidroizolaciju krova smo odabrali firmu Visinski radnici. Radi se o jednoj od najsavremenijih metoda zaštite krova.

Ušteda energije 

Spoljašni zidovi od Thermoblocka debljine 25 cm u kombinaciji sa stiroporom od 12 cm, sedmokomornom PVC spoljnom stolarijom sa troslojnim staklom i drugim dodatnim fasadnim oblogama svrstaće ovaj objekat u energetski razred B kategorije.

Sve ovo u kombinaciji sa radijatorskim grejanjem na gas, gde svaki stan ima svoj kalorimetar, postiže se minimalna potrošnja grejanja što je veliko olakšanje za kućni budžet.

Vodeći se prethodnim iskustvima možemo dosta precizno da predvidimo da će godišnji troškovi grejanja za stan od 50 m2 biti do 150 evra.

Spoljna stolarija 

PVC stolarija će biti sedmokomorna u štoku i šestookomorna u krilu sa niskoemisionim trostrukim staklom  4+16+4+16Ar+4LowE proizvođača REHAU SYNEGO. Štok prozora je debljine 80 mm i poseduje 3 dihtung gume.

SYNEGO je novi sistem profila firme REHAU nastao kao rezultat iskustava REHAU inženjera i kao odgovor na aktuelne zahteve tržišta. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i od 50% bolju toplotnu zvučnu izolaciju.

Garancija na stolariju 10 godina. Garancija na funkcionalnost 10 godina.

Prednosti Rehau Synego:

1. Ušteda energije usled visokog stepena toplotne izolacije
2. Potpuna tišina usled najbolje zvučne izolacije
3. Osećaj sigurnosti usled individualnih mera zaštite
4. Dizajn bez granica sa mnogo oblika i boja
5. Prozori visokog sjaja upotrebom jedinstvene HDF formule
6. Odgovorni doprinos zaštiti životne sredine 
Unutrašnja stolarija 

Sobna i kupatilska vrata: štok se izrađuje od panel ploča debljine 40 mm i oblaže melaminskom folijom. Krilo vrata je ravno, debljine 40 mm i izrađuje se od masivne potkonstrukcije ispunjeno kartosnkim saćem. Krilo je obloženo lameliranom pločom i završno se obrađuje melaminskom folijom.

Ulazna vrata će biti sigurnosna, protivprovalnosti III stepena. Izrađena su od metalnih kutijastih profila, obostrano obložena medijapanom debljine 10 mm, debljine krila vrata od 67-70 mm, težine od 60-80 kg, zvučne izolacije do 32 db. 

Grejanje 

Grejanje će biti radijatorsko na gas. Na svakom radijatoru će biti postavljen termostatski ventil za regulaciju temperature. 

Na poslednjem spratu će biti instalirana gasna kotlarnica za ceo objekat. Ispred svakog stana će biti postavljen kalorimetar za merenje potrošnje tople vode.

Ovaj tip grejanja se u poslednjih nekoliko godina u izgradnji višeporodičnih stambenih objekata pokazao kao ekonomičan i vrlo pouzdan.

Keramika i kupatilo 

Podovi na terasama, zidovi u kuhinji, wc-u i kupatilu će biti obloženi keramičkim pločicama u I klasi proizvođača "Keramika Kanjiža" ili slično.

Kupatilo će biti opremljeno keramičkim pločicama do plafona, sanitarijama I klase –domaće, ugradnim vodokotlićem “Geberit duofix“ sa konzolnom wc šoljom, električnim bojlerom 80l, sušačem peškira,  tuš kadom "Kolpa San" sa kabinom, odvodom za veš mašinu, suvim slivnikom, eletkričnim ventilatorom i slavinama "Rosan" ili slično. Na plafonu će biti postavljeno LED svetlo.

Lift 

Zgrada će imatil električni lift renomiranog proizvođača "Metron". Ukupno će biti 7 stanica.

Prednost električnih liftova u odnosu na hidraulične je veća brzina (brzina vožnje je minimalno 1 m/s) i komfornija vožnja.

Električni liftovi se ugrađuju bez mašinske prostorije tako da su znatno smanjeni troškovi održavanja.

Garancija 

Kada ste kupili stan, to ne znači da prekidamo saradnju i kontakte sa Vama. Svaki stan ima garanciju, tj. njegovi elementi. Dok traje garantni period naša je obaveza da održavamo sve ispod navedene stavke.

Ukoliko se pojavi neki problem molimo vas da nas kontaktirate kako bi vam što pre izašli u susret.

Lista opreme koji su pod garancijom od samog proizvođača

 • Električni bojler “Ariston” 3 godine
 • Slavine za tuš kadu i lavabo “ Grohe” 5 godina
 • Ugradni vodokotlići “Geberit”
 • LED rasveta
 • Radijatori
 • Tuš kada "kolpa san"
 • Lift “Metron” 2 godine
 • Krov 10 godina

Dok traje garantni rok od 2 godine investitor je u obavezi da održava sledeće stavke

 • Funkcionalnost PVC  stolarije
 • Zamena keramičkih pločica ukoliko dodje do odlepiljivanja ili usled pucanje zbog sleganja objekta
 • Popravka svih elektro-instalacija u stanu
 • Funkcionalnost sobnih i ulaznih vrata
 • Instalacije vodovoda i kanalizacije
 • Krovni-pokrivač
Lokacija objekta 

Objekat se nalazi na izuzetnoj lokaciji u stambenom bloku od preko 200 novih stanova i predstavlja spoj centra grada i Prozivke. O atraktivnosti lokacije govori i blizina vrtića, osnovnih i srednjih škola, sportsko-rekreativnih sadržaja, zdravstvenih ustanova, marketa, restorana, pošte itd.

Na samo 5 minuta hoda se nalazi centar grada, glavna autobuska stanica, visoka tehnička škola. bolnica, zatvoreni bazen, welness centar, najlepši park u Subotici - park Prozivka, marketi, kvantaška pijaca i apoteke

Lokacija je pogodna kako za porodice sa decom tako i za i srednjoškolce i studente.

Zakažite sastanak sa investitorom

Zanima Vas kupovina novog stana? Zakažite sastanak sa nama kada Vam odgovara.
Pozvaćemo Vas da potvrdimo termin i pripremimo za susret.

Cilj nam je da vam predočimo sve bitne informacije i savete kako bi kupovina stana bila uživanje a ne noćna mora.
Ukoliko vam je lakše pozovite nas: 024/552-257 063/63-99-33