Skip to main content

O nama

Su-Prospect je kompanija iz Subotice koja za glavni cilj ima unapređenje kvaliteta gradnje u svim svojim stambenim objektima kako bi kupcima omogućila bolje uslove života.

Strategija neprestanog unapređenja kvaliteta u svim aspektima poslovanja je nešto ka čemu stremimo. Preciznošću prilikom projektovanja stanova i u samom izvođenju radova u prethodnih 13 godina stekli smo status ozbiljnog i pouzdanog graditelja na teritoriji Subotice.

Prateći nova rešenja u građevinarstvu i ugradnjom sve kvalitetnijih materijala u naše objekte želimo da maksimalno povećamo kvalitet života svim našim kupcima.

Izgradili smo

9

stambeno poslovnih objekata

500

stanova

35.000 m2

bruto površine

#1

Prvu pametnu zgradu u Subotici

Kako bismo konstantno unapređivali gradnju naših objekata, od juna 2018. oformili smo sopstvenu građevinsku operativu i sada smo i izvođač radova što nam omogućava još bolji kvalitet i veću brzinu izvođenja radova.

 

Naše reference

Naša oprema

U našem vlasništvu posedujemo građevinsku opremu koja nam omogućava da naša gradilišta budu bezbedna za rad, a u isto vreme da objekte gradimo brže i kvalitetniije. Prilikom izgradnje naših objekata već nekoliko godina unazad koristimo savremene oplatne sisteme renomiranog proizvođača PERI.

skydeck
SKYDECK panelna oplata ploča

Oblast primene SKYDECK sistema seže od stanogradnje do realizacije ploča većih debljina kod industrijskih objekata. Zahvaljujući bogatoj paleti dodatnog pribora, ovaj sistem je posebno pogodan za tržišta sa visokim standardima zaštite na radu. Lagani pojedinačni elementi i sistemski postupak montaže značajno ubrzavaju radne procese. Specijalni element, tzv. padajuća glava, omogućava raniju demontažu i smanjuje neophodne zalihe opreme na gradilištu. Mali broj neophodnih podupirača omogućava veći manevarski prostor ispod ploče i pojednostavljuje premeštanje materijala neophodnog za izradu oplate.

alpha
HANDSET Alpha

HANDSET Alpha dizajniran je za intenzivnu upotrebu na Vašem gradilištu za izradu zidova, temelja i stubova bez upotrebe krana. Sistem ima konkurentnu cenu i izuzetno visoke performanse. Zahvaljujući robustnom i dobro osmišljenom dizajnu, jednostavan je za upotrebu, što rezultira smanjenjem grešaka. Plus: rad na lokaciji bez ikakvih problema znatno smanjuje Vaše troškove.

multiflex
MULTIFLEX oplata ploča sa nosačima

Posedujemo u našen vlasništvu sisteme oplata stubova i zidova najvećeg svetskog proizvođača “PERI”. Ovi sistemi nam ubrzavaju izgradnju objekata, a u isto vreme obezbeđuju vrhunski kvalitet betonskih elemenata.

kran
Ostala mehanizacija i oprema

Od opreme jos posedujemo: 2 “Potain” kranske dizalice, MC85B  i 331A, 3000 m2 ramovske skele, zaštitne ograde, pretovarni silos za beton, sve vrste ručnog alata koji su potrebni za kvalitetno izvođenje betonskih, tesarskih radova i zidarskih radova, viljuškar, utovarivač i veći broj vozila.