O nama

Su-Prospect d.o.o. Subotica

Su-Prospect je kompanija iz Subotice koja za glavni cilj ima unapređenje kvaliteta gradnje u svim svojim stambenim objektima kako bi kupcima omogućila bolje uslove života.

Strategija neprestanog unapređenja kvaliteta u svim aspektima poslovanja je nešto ka čemu stremimo.  Preciznošću prilikom projektovanja stanova i u samom izvođenju radova u prethodnih osam godina stekli smo status ozbiljnog i pouzdanog graditelja na teritoriji Subotice.

Prateći nova rešenja u građevinarstvu i ugradnjom sve kvalitetnijih materijala u naše objekte želimo da maksimalno povećamo kvalitet života svim našim kupcima.

Do sada smo izgradili 6 stambeno-poslovna objekta od ukupno 260 stanova, bruto površine 20.000 m2. Ponosni smo na činjenicu da smo izgradili prvu pametnu zgradu u Subotici.

Kako bismo konstatno unapređivali gradnju naših objekata od juna 2018. oformili smo sopstvenu građevinsku operativu i sada smo i izvođač radova što nam omogućava još bolji kvalitet i veću brzinu izvođenja radova. Prilikom izgradnje naših objekata počeli smo sa primenom savremenih oplatnih sistema renomiranog prozivođača PERI.

 

Reference

2022. Una Casa - pametna zgrada

2020. Stambeni Objekat u ulici Jo Lajoša 52

Energetski pasoš B kategorije, obezbeđena parking mesta  - garaže za svaki stan, podno grejanje na gas (niski troškovi grejanja), sedmokomorna pvc stolarija sa trostrukim staklom i roletnama, zvučna izolacija su samo neke od prednosti izbora stanovanja u ovoj zgradi. 

Zgrada u ulici Jo Lajoša 52 ispunjava uslove i najzahtevnijih kupaca. 

2019. Stambeni Objekat u uluci Jo Lajoša 44 - 46  

Stambeno-poslovni objekat Po+Pr+6 ukupne bruto površine 2.343,26 m2.

Jedna od glavnih prednosti će biti izgradnja zajedničke garaže u sklopu objekta  koja će u donjem suterenskom nivou imati 32 garažna mesta dok će na gornjem nivou imati 14 garaža i 11 parking mesta. Na taj način se u potpunosti rešava problem parkiranja s obzirom da će objekat ukupno imati 31 stan i 1 poslovni prostor.

I na ovom objektu nastavljamo trend kvalitetne gradnje korišćenjem kvalitetnijih materijala  sa akcentom na povećanoj zvučnoj, toplotnoj izolaciji i kvalitetnijoj fasadi.

Pnirani rok završetka objekta je oktobar 2019. godine.

2018. Casa Mia

Stambeno-poslovni objekat “CASA MIA “je lociran u Subotici na najekskluzivnijem mestu u strogom centru grada kod hotela “Gallerie”.

Pored najkvalitetnijih materijala koje smo koristili za izgradnju ovog objekta, Casa Mia poseduje standardne Smart House funkcije kao i mogućnost dodavanja novih pametnih opcija i prilagođavanja istih svakom vlasniku stambenog objekta.

Prilikom integracije smart house sistema u objektu "CASA MIA" koristili smo najkvalitetniju opremu nemačkog proizvođača "HAGER" koji je jedan od svetskih lidera u ovom polju.

Mogućnosti ovog sistema su beskonačne i zavise isključivo od potreba i mašte korisnika. Nabrojaćemo samo neke od njih:

- upravljanje svetlima sa velikim brojem scena gde se samo jednim dodirom pali određena grupa svetala.

- upravljanje grejanjem u zonama tako da svaka prostorija može imati ražličitu temperaturu.

- upravljanje roletnama

- meteorološka stanica koja šalje informacije o temperaturi, brzini vetra i može biti setovana da u slučaju oluje automatski spusti roletne ili u slučaju jakog sunca zimi digne roletne. Ovim se ostvaruju značajne uštede energije.

- mogućnost da prilikom napuštanja stana jednim dodirom se gase svi rizični potrošači šporet, pegla, dok npr. frižider neometano nastavlja rad.

- detekcija gasa, požara i poplave

- upravljanje audio i video opremom

2018. Lamela B Matije Gupca 87

Zbog velikog interesovanja nakon završetka objekta u Matije Gupca 87 odlučili smo se za izgradnju Lamele B naistoj adresi.

Novi objekat je praktično nastavak prethodno uspešno realizovanog projekta. Poseduje 38 stanova i 1 poslovni prostor. Parkinzi su jednim delom u zatvorenom dvorištu a drugim delom ispred zgrade.

Objekat je građen od pune opeke tako da zadovoljava energetski pasoš B kategorije.

Posebnu pažnju smo posvetili zvučnoj izolaciji upotrebom kamene vune kao i ekskluzivnom dizajnu

2017. Lamela A Matije Gupca 87

VISOK KVALITET GRADNJE - ceo objekat je građen od pune cigle na koju se postavlja demit fasada 12 cm. Na uličnoj fasadi se dodatno postavlja alubond i strukturno staklo što čini vrhunac fasadnih rešenja u građevinarstvu a ujedno daje i ekskluzivan izgled objektu.

Spoljašni zidovi od cigle u kombinaciji sa stiroporom od 12 cm, kvalitetna pvc stolarija i druge dodatne fasadne obloge omogućile su da objekat dobije energetski razred B kategorije.

Ovim se postiže minimalna potrošnja grejanja što je veliko olakšanje za kućni budžet. Zatvoren parking u dvorištu.

Oprema:

- Enterijer Janković: sobna i ulazna vrata,

- aluminijumski portali i alu ograde, alubond i strukturana fasada

- Kolpasan tuš kade sa kabinom

- Geberit ugradni vodokotlici

- Keramika Kanjiža

- centralni usisivač u većim stanovima

- grejanje na gas gde svaki stan ima svoj kalorimetar

- hodnici i stepenište su popločani prirodnim granitom

- parket hrast S klasa

- led rasveta

- zatvoren parking prostor u dvorištu

- garaže

- 2 lifta

- video nadzor

Kontakt stranica